Åben søde kartoffel burger

En snasket burger, hvor brød bunden er udskiftet til fordel for søde kartoffel, – det smager super skønt og er en fryd for øjet ;D

Open burger.JPG

Den søde kartoffel giver både en sødme og et blød element til burgeren, sammen med den friske salat, de sprøde løg og selvfølgelig kødet.
Brød eller ej, det er vel fyldet vi elsker ved en burger ❤

open burger (3)

Åben Søde kartoffel Burger 

  • 1 Kæmpe søde kartoffel
  • 500 g Hakket kød
  • 4 skive smelte ost
  • 1 løg
  • Oliven olie

Fyld:

  • Rødløg i tynde skiver
  • Frisk salat (evt. en salat mix)
  • Peberfrugt
  • Ketchup eller gucamole

Fremgangsmåde: 
Søde kartoffel bund:
Skær 4 skiver på 1-1½ cm tykkelse (eller 8 skiver, hvis du også vil have top til burgeren).
Giv den en lille smule oliven olie (jeg anvender en oliven olie spray).
Drys med salt og peber.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 25 min.

Burger bøf:
Hak løg fint eller riv det.
Rør kødet sammen med løget, salt og peber.
Form 4 bøffer og steg dem.
Læg en skive ost på bøffen og lad den smelte.

Saml burgeren efter ønske. (Y)

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s