Spicy Kokos Chips

 

Ofte kan jeg undgå de forfærdelige impulskøb på indkøbsturen, ved at fortælle mig selv ‘det kan du gøre bedre’ ofte fordi jeg er en smule nærig, men også fordi det kan gøres uden for store mængder sukker.

Sådan var det ihvertfald med disse spicy coconut chips. I forhold til dem i butikken, så er de uden sukker, billigere og smager meget bedre – Fik smagt dem, da jeg fandt dem nedsat til 3 kr for 30 g-

DSC_1592

Indtilvidere er de blevet indtaget (i alt for store mængder) som den perfekte snack, men kan også bruges i salater, hvor de tilfredsstiller smagsløgene.

Ingredienser

  • 3 Store håndfulde Kokoschips flager*
  • 2 spsk. Sukrin eller Suvida
  • 1 spsk. vand el. citronsaft (endnu bedre)

Krydderier (Anvend de krydderier du ønsker, og smag dig frem. Jeg anbefaler)
Ca. ½ tsk. Canneypeber / Chili
½ tsk. Hvidløgspulver /løgpulver (kan undlades)
1 tsk. Røget paprika
Et drys salt

Bemærkning:
* Har nok anvendt 2/3 (125 g) af en pose på 200 g fra urtekram (18 kr her)

Fremgangsmåde: 
Kom Kokoschips, krydderier og suvida på panden.
Vend det hele sammen, imens panden varmer op. Vend og smag til undervejs.
Når suvida/sukrin begynder og smelte, vendes der igen og 1 spsk. vand tilsættes.
Rist kokoschipsene til de begynder at være gyldne og lidt sprøde.
Lad dem køle af, hvorefter de bliver endnu mere sprøde.

Opbevare chipsene i et glas eller beholder med låg.

DSC_1593

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s