Low Carb English muffin

Super hurtig mikrobølgeovns low carb engelsk muffin. De kan laves på mange forskellige måder, så variationerne er uendelige. Bonus er, at de er glutenfrie og fryseegnet (dog skal de ristes på panden igen efter nedfrysning)

Det altafgørende for en velsmagende tekstur er, at riste dem på en pande.

Disse English muffin er især velegnet som en sunder version af McMuffin. McMuffin egg 5

Til 1 engelsk muffin
Ingredienser:
1 æg
1 spsk Kokosfibremel (alternativ mandelmel)
1 tsk Fiberhusk
1-2 spsk Vand
1/3 tsk Bagepulver
Et drys salt

Smør en mikrovns sikker skål og drys evt. med mel.
Pisk æg og vand sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland dem sammen til en klumpfri dej.
Bages i mikrobølgeovnen (80%) for 1-2 minutter, så den er gennembagt.
Lad den køle/sætte sig et øjeblik.
Del muffin på midten og rist den på en varm pande. Herefter kan de evt. nedfryses.

*I ovn; 180 grader i 8-12 minutter.

Serveringsforslag; Spejlæg og smelte ost, sandwich eller burger. Fungere også med rosiner og kanel i dejen
McMuffin Egg 2

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s