Lækre, sunde fyldte æggewraps med ost og en tur i ovnen, lyder det lækkert ? Jeg har i lidt tid gået med ideen til denne ret, og i sidste uge lavet jeg den så for første gang, dog med spicy fyld. Resultatet har begge gange været møg lækkert.
Selvom det i princippet er æggewraps så vil jeg nærmere kalde dem for pandekager, blot uden mel.
Æggewraps (8-10 stk)
8 æg
1 dl vand/mælk
1-2 tsk Fiberhusk
Fyld:
1 Pose Frosen spinat
1½-2 dl Hytteost
2 spsk. Rygeost/ Flødeost
1-2 Fed hvidløg
1 løg
Salt
Peber
evt. Chiliflager
Ost (Revet mozzarella )
Fremgangsmåde:
Wraps: Pisk/Blend æg, vand og husk sammen med en stavblender. Lad det stå i 10 min. Varm en pande op og steg wraps af dejen.
NB: Tilsæt evt mere væske hvis dejen er blevet for tyk
Fyld: Tø spinaten op i mikrobølgeovnen eller i en gryde. Press overskydende vand fra og rør spinaten sammen med hytteost, rygeost, hakket hvidløg og løg. Smag til med salt, peber og evt. Chili
Fordel fyldet på ‘pandekagerne’, fold og rul dem sammen, kom dem i et fad og drys med revet ost. Bages ved 180 grader varmluft i ca. 10 min. eller indtil osten er smeltet og let gylden.
Fyldet i denne ret kan variere alt efter ønske, tilsæt fx kylling til fyldet, og mine kunne sagtens have haft lidt mere fyld evt. med mere grønt. Derudover så er de altså bare møg gode som frokost dagen derpå.