Peberfrugt Nachos

Nachos på den sunde måde. Det kan måske være lidt svært at finde den perfekte low carb version af Nachos. Blomkåls versionen er en super god løsning, ligeledes er oste chips versionen, men denne her er altså også bare guf og et MUST try!
Server denne omgang nachos til aftensmad, frokost eller som en sunder snack!DSC_1301.JPG

Det fede ved det nachos er, at det er hurtigt og nemt, og man kan selv bestemmer hvor stærk det skal være. Jeg kan godt en svag brændende fornemmelse i munden, og så rigeligt med smeltet ost, jeg er en sucker for smeltet ost.

DSC_1309 (2).JPG

Ingredienser: 
2-3 Peberfrugter (afhængig af deres størrelse)
Taco Sauce eller Ketchup som du kan krydre lidt med evt. chiliflager og sort peber.
Ost (Jeg brugte 3 forskellige; frisk Mozzarella, hytteost og alm. ost )
Evt. Jalapenos eller frisk Chili

500 g Hakket oksekød
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk. Salt
½ tsk. Peber
½ tsk. Spidskommen
½ tsk. Chilipulver
1 tsk Paprika.

Fremgangsmåde: 
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Snit løg og hvidløg. Brun kødet sammen med løg og krydderier.
Skær peberfrugten ud i både og kom dem i et fad eller over på en beklædt bageplade.
Fordel kød, så ketchup /taco sauce, jalapenos og til sidst ost udover peberfrugten.
Kom det i ovnen indtil osten er godt smeltet.

Da jeg havde 1/3 af en kæmpe sødekartoffel i køleskabet, brugte jeg den sammen med peberfrugten.

DSC_1300 (2).JPGBon Appetit ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s