Karamelsovs – Sukkerfri

DSC_1138.JPG

Jeg har sådan haft lyst til selv at lave en sukkerfri karamelsovs, da mulighederne er uendelig med en lækker karamelsovs.

DSC_1181.JPGJeg er især sucker for morgenmad, hvor det hurtigt bliver til grød, pandekager eller vafler, og her kan man altså godt toppe med (rigeligt) hjemmelavet karamelsovs. Prøv at anvende karamelsovs, der hvor du normalt anvender syltetøj, man kan blive positivt overrasket, det gjorde jeg.

Ingredienser: 
100 g fløde (Amo 4% fungere men jo højere fedtprocent desto bedre)
100 g Fibersirup gold
1 knvsp. vaniljepulver
Evt. lidt groft salt

Fremgangsmåde: 
Kom det hele i en gryde og bring det i kog. Lad det koge i 25-35 min. eller til ønsket konsistens.
Desto længerer det koge, desto faster konsistens. Lad karamelsovsen køle en smule, før den hældes på glas og opbevares i køleskabet.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s