Blomkålspandekager

 

dsc_2735De perfekte sunde pandekager, der kan anvendes som dessert pandekager eller madpandekager. De er virkelig gode og kan spises med pålæg til frokost eller med lidt sødt til morgenmad eller dessert.

Blomkålspandekager (8-10 stk.) 
Ingredienser:

  • ca. 350 g blomkål (1 blomkålshoved)
  • 2-3 spsk. skyr eller smør.
  • 1-2 æg
  • 4 spsk. hvid hvedemel (kan erstattes af andet mel eller havregryn)

Fremgangsmåde:
Del blomkålen i mindre stykker og kom det i en mikroovnsikker skål. Tildæk skålen, evt. med en tallerken, og giv det 7-9 min. i mikrobølgeovnen.
Kom den varme blomkål i en foodprocessor/blender og blend det sammen med skyr, så det bliver til en grov mos. Tilsæt æg og pisk/blend det hele godt sammen.
Opvarm en stegepande og kom 1-1½ spsk dej på panden.

TIP: Som dessertpandekager kan tilsætte ½ tsk kardemomme og 1 spsk. sukrin.

Frokost forslag; Lav en lækker sandwich med to blomkålspandekager, som sandwichbrød. Her en snasket kalkunsandwich;  DSC_2744.JPG

Bon Appétit

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s