Low Carb Boller

Disse boller, har en overraskende brødkonsistent, og er perfekte som brugerboller eller sandwichbrød. I dag var de sandwichbrød med pocheret æg, tomater, og salat af rucola og spinat.

dsc_2718Ingredienser til 6-8 boller. 
4 æg
1 dl. Surmælksprodukt (Skyr, Græsk yoghurt mm.)
1-1½ dl Sesamfrø (prøv også med hørfrø, solsikkekerne eller græskarkerner)
3 spsk. Fiberhusk
½ dl. Kokosfibermel
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
*Kerne/frø til drys

Forvarm ovnen på 180 grader.
Pisk alle ingredienserne sammen og lad det stå i 10 min. Gør hænderne fugtige/våde og form 6-8 kugleformede boller ud af dejen, mine faldet selv ud, da jeg satte dem på bagepladen.

Bages i 15-20 min.

Tip. Lad bollerne køle helt af, inden de skæres over og fyldes

DSC_2706.JPGBon Appétit.

 

 

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s