Low Carb French Toast

French Toast eller armeridder er en ægte klassiker og gudespise, både som morgenmad, brunch eller snack/dessert.

Jeg fik, i morges, den spontane ide at oopsies, det berømte low carb brød, måtte være perfekt som et sundt alternativ til det lyse toastbrød. Straks måtte det afprøves, da jeg havde et par oopsies liggende, og resultatet var virkelig vellykket, sprødt og søde.

french-toast

French Toast/Armeridder – 2-4 personer 

  • 3-6 stks oopsies (se opskriften længere nede)
  • 1 æg
  • ½ dl mandelmælk/skummemælk
  • 1/3 tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk. Sukrin
  • evt. ½ tsk. kanel

Pisk æg, mælk, vanilje og sukrin sammen. Vend oopsies i massen, gerne flere gange, så de kan suge væsken lidt.

Steg dem ved middelvarme på en stegepande.

Serveres evt. med skyr/græsk yoghurt, frugt/bær, syltetøj eller sukekrfri topping.

dsc_2650

Opskrift på oopsies – Low carb brød 

  • 3 æg
  • 2 spsk. skyr/flødeost
  • ½ spsk. fiberhusk
  • ½ tsk. bagepulver
  • evt. et knvsp. vinsten (kan undlades)

Tænd ovnen på 150 grader uden varmluft

Serparer blommerne og hviderne i to skåle. Tilsæt vinsten til æggehviderne og pisk dem stive. Pisk skyr, bagepulver og fiberhusk sammen med æggeblommerne.
Vend forsigtig blommerne sammen med de stive æggehvider, så du bevare luftigheden.

Lav 6-8 oopsies på en bageplade og bag dem i ca. 20 min.

Bon Appetit ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s