Taco Protein Pandekage

DSC_0994.JPG*Scroll down for english*

Jeg forvandlede mine protein pandekager om til tacoskaller og fyldte dem med skovbær skyr og bær. Den perfekte protein morgenmad lige i hånden.
Opskriften på protein pandekager er utrolig nem og den kræver blot 5 ingredienser. Jeg har her valgt at bruge Bodylab’s Salted Caramel proteinpulver -utrolig lækkert-.

*I made my protein pancakes into taco shell and then topped it with skyr and berries. I then had the perfect protein breakfast right in my hand. 
This recipe is extremely simple. You only need 5 ingredients to make these protein pancakes. I used for this recupe Bodylabs’s Salted Caramel proteinpowder

Taco Protein Pandekager Taco Protein Pancakes
Ingredienser:

  • 2 æg
  • ½ Scoop proteinpulver
  • 1 dl Skummemælk eller æblemost
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. FiberHusk (Gul)

Fremgangsmåde:
Pisk æg og væske sammen. Tilsæt proteinpulver og fiberhusk, pisk det godt sammen med en elpisker.

Si bagepulveret i dejen og pisk igen. Lad dejen stå og hvile i 5- 10 min.
Bag pandekagerne ved medium-lav varme.

For at lave tacoskallerne vendes en muffin bageform om, og placere pandekagerne på dem, så de køler ned som tacoskaller.

Ingredients

  • 2 eggs
  • ½ Scoop proteinpulver (15 g)
  • 100 ml skim milk or applesauce
  • 1 tsp. Baking powder
  • 1 tsk. Psyllium husks

Direction:
Wisk togheter the eggs and skim milk/applesauce. Add the proteinpowder and the psyllium husks, whisk it togheter

Shift the baking powder into the batter and let it stand for 5-10 min.
Bake the pancakes at medium- low.

To make the shell turn a muffin tin and place the pancakes on it, so it cold down as a tacoshell.

dsc_1002Bon Appétit

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s