Stuffed Spinach Bell Pepper

DSC_0960.JPG*Scroll down for english* 

Nem og ekstrem lækker opskrift på fyldte peberfrugter. Jeg har altid være begejstret for den saftige, røde peberfrugt. Fyldte peberfrugt er det perfekte måltid eller anvend det som tilbehør til krydret quinoa eller bulgur retter.

Disse peberfrugter er fyldt med spinat, hytteost, rødløg, og toppet med revet mozzarella 13%. Prøv også en version med hakket kød, kødsauce og mexicanske krydderier, for en mexicansk version.

An easy and extreme delicious recipe on stuffed bell pepper. I have always loved the juicy red bell pepper. Stuffed bell peppers are a perfect dish for dinner or as side dish to a spicy quinoa or bulgur dish. 

These bell peppers are stuffed with spinach, red onion, cottage cheese and topped with grated mozzarella 13 %. You can also try to stuff the bell pepper with minced meat, tomato sauce and Mexican spice for a Mexican version. 

 

Fylde peberfrugter m. spinat Stuffed bell pepper w. spinach
Ingredienser:

  • 2 peberfrugter
  • 3 æg
  • 3 “klodser” hakket frossen Spinat.
  • 2 spsk. Hytteost
  • 1 lille rødløg
  • 2 fede Hvidløg
  • ½-1 tsk. Salt
  • ½ tsk. Peber
  • 1/3 tsk. Spidskommen
  • Revet Mozzarella 13 %

Fremgangsmåde:
Optø spinaten i mikroovnen og dræn for overskydende vand.

Hak rødløg og hvidløg fint. Rør løgene sammen med spinat, hytteost, spidskommen, salt og peber. Fordel fyldet i peberfrugterne.

Pisk æggene sammen og hæld det over fyldet i peberfrugterne.
Drys med revet mozzarella.

Bages i ovnen i 20-25 min. Ved 180°C

Ingrediens:

  • 2 Bell peppers
  • 3 eggs
  • 3 cubes frozen spinach (150 g)
  • 2 tbsp. Cottage Cheese
  • 1 small red onion
  • 2 cloves garlic
  • ½-1 tsp. Salt
  • ½ tsp. Black pepper
  • 1/3 tsp. Cumin
  • Grated Mozzarella

Direction:
Microwave the spinach and drain it for water.

Chop the red onion and garlic. Mix the onions and garlic with spinach, cottage cheese, cumin, salt and black pepper.

Place the stuffing in the bell peppers.

Whip the eggs together and pour over the stuffing in the bell pepper.
Add the grated mozzarella.

Bake in a preheated oven at 180°C for 20-25 min.

dsc_0966

Bon Appétit ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s