Granola

DSC_0561.JPG

*English – Scroll down*

Følger du @eventyrlige_smage på Instagram, så har du højst sandsynligt opdaget, at jeg er en sucker for morgenmad, især min passion for grød eller skyr/yoghurt.

Hertil er toppingen bare prikken over i’et, og jeg holder virkelig af den søde og knasende slags. Jeg synes dog det er svært at finde en opskrift eller et produkt, som ikke indeholder en masse fedt og sukker.

Jeg har dog eksperimenteret lidt, og er kommet frem til dette søde og knasende resultat, som hverken indeholder sukker, honning, olie eller smør.

*If you are following me on Instagram, then you now must know that I’m a sucker for breakfast, especially that I have a passion for oats and skyr/yogurt.

The toppings on my breakfast is important and I really like granola, sweet and crunchy. The only problem is, most of them includes lots of sugar or fat.

I have therefore made my own recipes for the perfect granola, without sugar or honing and oli or butter.

Sund granola – Sukkerfri & Fedtfattig Healthy granola – Sugarfree and Low fat
Opskrift

  • 4 dl Havregryn
  • ½ dl Græskarkerne
  • ½ dl Solsikkekerne
  • 1 håndfuld mandler (hakkes)
  • 1 tsk. Kanel
  • 3 spsk. Sukrin
  • 2 spsk. Mandelmælk*
  • 3 spsk. Usødet æblemost/æblejuice
  • 1-2 spsk. Vand

*Mandelmælk kan erstattes af alm. mælk eller vand.

Fremgangsmåde:
Hak mandlern, bland dem sammen med havregryn, solsikkekerne, græskerkerner og kanel.

Tilsæt æblemost/æblejuice og mandelmælk. Rør det sammen, så det begynder at klumpe sammen. Tilsæt efter behov vand.

Spred det ud på en beklædt bageplade og rist det i ovnen ved 185 grader i 20-30 min.

Recipes

  • 1 cup rolled oat
  • ¼ cup pumpkin seeds
  • ¼ cup sunflower seeds
  • a handful of almonds (chopped)
  • 1 tsp. cinnamon
  • 3 tbsp. granulated sweeter
  • 2 tbsp. almond milk*
  • 3 tbsp. unsweetened applesauce/apple juice
  • 1-2 tbsp. water

*Almond milk can be substituted with milk or water.

Direction:
Chop almonds and mix it together with rolled oat, pumpkin-, sunflower seeds and cinnamon.

Add applesauce/apple jucie and almond milk to the dry ingredients, so it lumps. add water after need.

Spred it out on a baking tray and toast it in the oven at 185 C for 20-30 min.

dsc_0567

DSC_0555.JPG

Bon Appétit ♡

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s