*Recipe in English – Scroll down*
Cheesecake er blevet sindsygt populært, og jeg er da også en sucker for det søde ostefyld.
Jeg har været i køkknet og har fremtryllet en uforskammet lækker cheesecake. Jeg har kombineret en syg lækker bønne brownie med cremet flødeost og skyr, og dette er resultatet.
Min version af en sundere cheesecake har et højt protein indhold, næsten intet mel og den kan endda laves glutenfri. Win, Win.
*Cheesecakes have become insane popular, and I neither deny, that I’m a sucker for the sweet cheese filling.
I have been in the kitchen and have conjured a crazy delicious cheesecake. I have combined a brownie of bean with creamy cream cheese and Greek yoghurt, and this is the result.
My version of a healthy cheesecake is high on protein, low on carbs and you can make it in a gluten free version. Win, Win.
Bean Brownie Cheesecake | Bean Brownie Cheesecake |
Brownie
Fremgangsmåde Bages ved 180 °C i 20-30 min. *Tip: Ved bekældning af springform, så krøl bagepapiret og gør det vådt. Cheesecake fyld
Fremgangsmåde. I en separat skål blandes bagepulver og vand. Tilsæt det sammen med et æg til dejen. Hæld dejen over den bagte og let afkølet brownie og bag hele kagen ved 180 °C i 30-35 min. Lad cheecekagen køle i et par timer, før servering. *For gluten fri version, anvend havremel |
Brownie
Direction: Bake it at 180 °C for 20-30 min. *Tip: to lined the pan use wet and curled baking paper. Cheesecake filling
Direction Mix baking powder and water in a separated bowl and add it to the batter with the egg. Pour the batter over the baked and chilled brownie bottom and bake the cake in 30-35 min. Let the cheesecake cold down for a couple before serving *For gluten free version use oat flour. |
Bon Appétit